Har tåget gått för Barcelona och Atlético?

Det är nästan en lite dum fråga. Naturligtvis har inte tåget gått för varken Barcelona eller Atlético Madrid att vinna den här säsongen av La Primera Division. Allt kan hända fortfarande. Men som vi alla vet är det en enorm uppförsbacke om man råkar hamna sex eller fler poäng bakom de andra toppgängen. Just nu är det Real Madrid som leder och Barcelona och Atletico Madrid som jagar. Atletico verkar nästan för avhugget precis som de skriver på Tippat.se. Jag tror att man skulle behöva minste 25 gånger pengarna för att spela på att de ska vinna ligan i det här läget. Det kanske finns något spelbolag som erbjuder dessa odds och kanske till och med bättre. Men hur som helst är det ett långskott att spela på Atletico Madrid. Diego Simeone är en trollkarl som jag respekterar mycket men jag tror bara inte att det kommer vara möjligt för dem den här säsongen.

Barcelona har världens, i mitt tycke, bästa offensiva trio i Neymar, Suarez och Messi. De trumfar Real Madrids dito i Benzema, Bale och Ronaldo. Jag tycker egentligen att Alvaro Morata är bättre än Benzema. Det är han som är den svaga länken i Real Madrids superoffensiv. Märkligt att kalla Benzema en svag länk kanske, men jag tror att du som läser det här inlägget är med på vad jag menar för någonting.

Zinedine Zidane kan göra en ny succésäsong

Han vann allt man kunde vinna som spelare och han har redan vunnit det mesta som man kan vinna som klubbtränare i Spanien. Om han skulle vinna Champions League igen och La Liga den här säsongen så vore det ett otroligt facit. Samtidigt vore det ingen större överraskning. Man är favoriter att vinna La Liga och bland favoriterna som vanligt att vinna Champions League. Och man kan ju inte tillskriva Zinedine Zidane all framgång hur mycket man än gillar honom som spelare och tränare. Marängerna har ett enormt grymt lagbygge och har haft det länge nu.